Back

★ Bruno Kastner - artikels met gnd-identifiseerders ..



Bruno Kastner
                                     

★ Bruno Kastner

Bruno Kastner was n Duitse akteur, skrywer, en vervaardiger. Hy was bekend vir sy rolle in die rolprente Nur ein Diener, Zwischen zwei Welten, Das Herz des Casanova, en Luther.

                                     

1.1. Filmografie Rolprente

  • 1925: Aufstieg der kleinen Lilian.
  • 1916: Die Stimme des Toten.
  • 1917: Das Legat.
  • 1917: Die Krone von Kerkyra - Liebe und Haß einer Königstochter.
  • 1925: Die vertauschte Braut.
  • 1915: Die Tochter der Landstraße.
  • 1918: Die Fürstin von Beranien.
  • 1927: Die Bräutigame der Babette Bomberling.
  • 1916: Dynamit.
  • 1926: Die vom anderen Ufer.
  • 1919: Der Schwur.
  • 1919: Nur ein Diener.
  • 1922: Der Bekannte Unbekannte.
  • 1917: Das Geschäft.
  • 1928: Freiwild.
  • 1920: Der König von Paris, 2. Teil - Die Geschichte des André Lifou.
  • 1918: Strandgut oder Die Rache des Meeres.
  • 1927: Der Orlow.
  • 1917: Katharina Karaschkin.
  • 1918: Der Gattestellvertreter.
  • 1917: Die Hochzeit im Excentricclub.
  • 1929: Carnival of Crime.
  • 1916: Der unsichtbare Mensch.
  • 1919: Artistentreue.
  • 1918: Das Gerücht.
  • 1918: Die Buchhalterin.
  • 1917: Die Kaukasierin.
  • 1917: Dorrits Eheglück.
  • 1917: Die schwarze Loo.
  • 1919: Eines Mannes Wort.
  • 1917: The Lost Paradise.
  • 1917: Ein Lichtstrahl im Dunkel.
  • 1928: Mein Freund Harry.
  • 1915: Die Tänzerin.
  • 1924: Colibri.
  • 1917: Der Onyxknopf.
  • 1917: Der Erbe von Het Steen.
  • 1919: Die goldene Lüge.
  • 1930: The Land of Smiles.
  • 1922: Die Lüge eines Sommers.
  • 1919: Allerseelen.
  • 1927: Seine Hoheit, der Eintänzer.
  • 1923: Das Paradies im Schnee.
  • 1919: Die Bodega von Los Cuerros.
  • 1916: Der Radiumraub.
  • 1917: Das Klima von Vancourt.
  • 1919: Der letzte Sonnensohn.
  • 1916: Engeleins Hochzeit.
  • 1922: Das Geheimnis von Schloß Ronay.
  • 1927: Die Dame mit dem Tigerfell.
  • 1917: Lori & Co.
  • 1915: Das Schicksal der Gabriele Stark.
  • 1920: Verbotene Liebe.
  • 1925: Die drei Portiermädel.
  • 1916: Arthur Imhoff.
  • 1917: Hilde Warren und der Tod.
  • 1919: Der Weltmeister.
  • 1917: Für die Ehre des Vaters.
  • 1925: Die Frau mit dem Etwas.
  • 1921: Der wird geheiratet.
  • 1925: Wenn Du eine Tante hast.
  • 1916: Die Retterin.
  • 1920: Der König von Paris, 1. Teil - Die Geschichte des André Lifou.
  • 1924: Königsliebchen.
  • 1916: Dorittchens Vergnügungsreise.
  • 1921: Alfred von Ingelheims Lebensdrama.
  • 1924: Die Bacchantin.
  • 1926: Es blasen die Trompeten.
  • 1917: Das Rätsel der Stahlkammer.
  • 1928: Luther.
  • 1917: Das Gewissen des Andern.
  • 1926: Wehe wenn sie losgelassen.
  • 1919: Zwischen zwei Welten.
  • 1919: Das Herz des Casanova.
  • 1928: The Love Commandment.
  • 1925: Der Flug um den Erdball, 2. Teil - Indien, Europa.
  • 1922: Wenn die Maske fällt.
  • 1916: Die Bettlerin von St. Marien.
  • 1926: Die geschiedene Frau.
  • 1924: Komödianten des Lebens.
  • 1918: Die Ehe der Charlotte von Brakel.
  • 1926: Vienna - Berlin.
  • 1925: Der Flug um den Erdball, 1. Teil - Paris bis Ceylon.
  • 1917: Der schwarze Chauffeur.
  • 1925: Die Aßmanns.
                                     
  • swemmer. 1520 Moctezuma II, leier van die Asteke 1466 1932 Bruno Kastner Duitse akteur, vervaardiger, draaiboekskrywer 1890 1956 Thorleif

Users also searched:

bruno kastner, artikels met gnd-identifiseerders. bruno kastner,

...

Encyclopedic dictionary

Translation
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →